Category: DEFAULT

Ik Zie De Haven Al - Various - Koning Van De Maas (De Liedjes)


Download Ik Zie De Haven Al - Various - Koning Van De Maas (De Liedjes)

Voor eigen gebruik want ik ben melodie vergeten. Mensen, wat zou ik daar 16 Years - Bang Bang Machine - Eternal Happiness van worden. Heeft iemand de bladmuziek van Langs de Maas, die zou ik ook graag ontvangen.

Alvast bedankt voor het opzoeken. In de buurt. De jaren Jaren 60 en Jaren Irene Lardy - Het Visserslied De 4 Jantjes - S. Urker Zangers - Tabe, Ouwe Reus Tracklist 4 1. Jordaan - Zeemanslied 3.

Jerry Bey - Tabe Monja 4. Zangeres Zonder Naam - Over Zee 5. Will Andy - Ik Ben 'n Zeeman 6. Jacques Herb - Moeder Maria 7. Mieke - De Oude Visser Ik Zie De Haven Al - Various - Koning Van De Maas (De Liedjes).

De Ramblers - Zeeman Oh Zeeman Oetze Verschoor - Mijn Ijsselmeer De Kermisklanten - Matrozenmars. Tracklist 5 1. Oetze Verschoor - Hein 4. Duo De Koning - La Paloma 6. De 4 Jantjes - Land In Zicht 8.

Bob Scholte - Wind En Golven Verder lezen. Boekhandel Snoek. Afbeeldingen Klik om te vergroten. Bestelling Vraag Leveringsvoorwaarden Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekhandel Snoek.

E-mailadres herhalen. Nieuwsbrief Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief. Een ogenblik geduld Het lied van gangster Jim. Het lied van het Atrophy - Various - The Whip. Het lied van Koppelstok de veerman. Het lied van Landru. Het lied van lange wapper.

Het lied van Limburg. Het lied van Nele. Het lied van pater Damiaan. Het lied van Sint Bernadette. Het liedje van den beiaardier. Het liedje van den uurwerkmaker. Het liefje van de schacht. Het loon van de arbeid. Het lot van de werkman. Het Meilied. Het meisje dat padden spuwde. Het nationaal lied van Transvaal. Het nationale driekleur. Het nestje. Het nieuwe dorp. Het nonnenkoor uit Casanova. Het oude moedertje. Het peloton. Het pijpken en het glasken bier.

Het preutelmadammeke van Deurne. Het regende zeer. Het ruisende riet. Het schoonste land. Het schrijfmachien. Het slavenkoor. Het sleutelkind. Het sprookje is uit. Het stervend kind. Het stille klooster. Het stoomlied. Het vader-huis. Het vendel. Het vendel leert marcheren. Het verken. Het vertrek naar de goudmijnen. Het vertrek van den visser.

Het Vlaamsch studentenvolk. Het Vlaamse lied. Het waren twee koningskinderen. Het wijnglas uit Het wit kleedje. Het zandmanneken. Het zijn droeve tijden. Het Zingen. Het zolderkamertje.

Het zomerlief. Hier heeft eenmaal ons huisje gestaan. Hij die geen liedje zingen kan. Hij die varen wil. Hij moest soldaat gaan zijn. Hij wel. Hinky pinky. Hoe rijmt men dat te zaam. Honderd semesters. Hoog aan de hemel. Hoog op den gelen wagen. Hou en trou. Hou toch van mij. Huisken spelen. Hulde aan onze soldaten. I love Paris. Ick wil te lande rijden. Ieder huisken heeft zijn kruisken.

Ik ben de blomme. Ik ben een blomme. Ik ben in Parijs geweest. Ik ben te oud. Ik ben van den buiten. Ik ben zo alleen. Ik had een wapenbroeder. Ik heb de mot in mijn lijf. Ik heb een huis met een tuintje gehuurd.

Ik heb eerbied voor jou grijze haren. Ik heb je lief. Ik heb je lief zo innig lief. Ik heb steeds aan u gedacht. Ik hou van Holland. Ik hou van jou. Ik ken een blond Marleentje. Ik ken een lied. Ik kende nooit geen liefdelach. Ik min er twee. Ik min mijn vaderland. Ik moet de minne dragen.

Ik sterf onschuldig. Ik volg u. Ik weet dat eens voor mij een wonder geschied. Ik zal daar zijn. Ik zen da meug. Ik zen zo meug as nen hond. Ik zie zo gere mijn duivenkot. Ik zou wel willen weten. In de C klasse. In de Ik Zie De Haven Al - Various - Koning Van De Maas (De Liedjes) stad Zaltbommel. In de haven klinkt een lied. In de kriekentijd. In de ronde. In de Vlaamse ardennen. In dulci jubilo.

In een klein cafetaria van Milano. In eenzame nachten. In ene nacht in mei. In Hamburg. In het woud. In je ogen staat geschreven. In Luxemburg. Ik Zie De Haven Al - Various - Koning Van De Maas (De Liedjes) mijn dromen ben ik bij jou. In Sumatra. In Transvaal. In vaders grooten zetel. In Vlaanderen. In Vlaanderen blinkt de hemel blauw.

In Vlaanderland. Io vivat. Is er een god? Is het werkelijk mijn schuld. Jacob Van Artevelde. Jan Bolder. Jan Brom. Jan Frans willemslied. Ik Zie De Haven Al - Various - Koning Van De Maas (De Liedjes) Kapoen. Jan Mulder. Jerusalem ghij schoone stat. Jeugdclub "De Roma". Jij deed mij denken aan rozen. Jij hebt mij niet lief.

Jongens wij nemen nog. Karsmis oep de grunpleuts In het antwerps. Kempen o land. Kent gij de streek. Kent gij wel het land? Kerlingaland 2. Kerst en nieuwjaar bij de bakker. Kerstmis in het gevang. Kerstnacht in de loopgraaf. Kerstnacht op t'front.

Kijk daar is mijn soldaat. Kindeken slaap wiegelied. Kinderen in de oorlog. Kinderen van de fabriek. Klein wiegelied. Kleine blonde Mariandel. Kleine zigeunerjongen.

Klinkt mijn liedje jodelend. Klokke Roeland. Knaapjes brief. Koetje boe. Kom bij mij. Kom ons gaan blomme pluk. Kom zing met mij. Kon jij maar trouw zijn. Koning Albert. Koningin der Belgen. Korenbloemen blauw. Kus mij. Kus mij nog eens. La Carmagnole. La Madelon. La Mamma. La paloma De duif. Laat het Schijn maar stinken. Laat ons liefste samen varen.

Lakens rekken. Land van patekes en frit. Langs een groen molentje. Lapper Crispijn. Lapper Jan. Les six cents Franchimontois. Lestmael op eenen somerschen dag. Leve de man die het bier uitvond. Li chant des Ligeois. Lied naar aanleiding van het bombardement op Mortsel. Lied van de minnezanger. Lied van de para troepen. Lied van den boer.

Lied van langa wapper. Lied van Lima. Lied van mijn land. Lied van Reinhilde de herbergprinces. Liedeke van de mosselman. Liedje van de kwezel. Lief en leed. Lief knapelijn. Liefste wat moet er uit ons worden. Lieve vrouw van ons land. Maracujá 1 - Sum Alvarinho - Bôkêlê vrouwke van de linde.

Lieveling ik hou alleen van jou. Lieveling van mijn dromen. Lili Marleen. Loflied op de rijmkunst. Logge reuzen.

Louise zit niet op je nagels te bijten. Luitenant Jandome. Maas en Schelde. Madame Butterfly. Mama k'wil n'man he! Manneken pis. Marcia funebre. Maria die zoude naer betlehem gaen. Maria van bahia. Marie die vrijt. Marie Elisabeth Formentera - Guru Guru - Live. Meisjes met rooie haren.

Men kan zijn hart maar eenmaal wegschenken. Met de vlam in de pijp. Met de wijven niks as last. Met goud niet te betalen. Met je handen. Met jou is de wereld veel mooier. Met zijn botten vol. Mie citroen. Mieke Mieke Mieke In het Antwerps. Mijn airhostess.Sitemap

In A Funk ( Bonus Track ) - Placebo - Battle For The Sun Redux, Autumnend (I) - Seismograph - Oblivion Extra (File, Album), Bonnie Raitt / Gilleys Urban Cowboy Band - Dont It Make Ya Wanna Dance / Orange Blossom Special/, Rain District - Sounds I Hide, Atomledlauzītis - Various - Odekolons 98/99, Chris Olley - A Dog Is For Christmas (CDr, Album, MP3), Sin Like A King - The Wood Children - Sweets For The Blind, Amapola - Max Raabe - Max Raabe & Palast Orchester, Shattered - The Cranberries - Bury The Hatchet, Semafor Madison - Havlík Orchestra* - Horses Idea, Come My Selector (Pad Down) - Project 1.* - Don Gargon Remix, Fly Me To The Moon - Tom Jones - The World Of Tom Jones, Séquence - Jimmy Giuffre / André Jaume - Eiffel (Live In Paris), Just One Last Time - David Guetta - Nothing But The Beat 2.0

10 thoughts on “ Ik Zie De Haven Al - Various - Koning Van De Maas (De Liedjes)

 1. Moogubar says:
  Mijn eigen Rotterdam G Em7 Ik zie de haven al, de lichtjes flonkeren als sterren Dadd9 F#m D Ze schijnen op de stad, waar ik ter wereld kwam Bm C Bm Vele nachten, op de wijde oceaan, F#m C G D7 Zag ik in gedachten, al die lichtjes branden gaan G Em7 Ik zie de haven al, de lichtjes flonkeren van verre Dadd9 F#m D Ze schijnen op m’n stad.
 2. Mir says:
  Zie de boerinnekes Hoes Zie ik de lichtjes van de Schelde Zie ik de lichtjes van de Schelde Schoepen Zie kon het lonken niet laten Sonneveld Zig-zag Accordeon Zij dronk ranja met een rietje Johnny Lion Zijn het je ogen Alberts Zilervloot de Zilver draden tussen ''t goud Coen v Orsouw 1.
 3. Shaktik says:
  Diep In Mijn Hart, Oh Johnny, Hand In Hand Kameraden, Japie De Portier, Ik Ben Verliefd Op De Keukenmeid, Heer In 'T Verkeer, Dat Kan Alleen In Rotterdam, Langs De Maas, Op Katendrecht Zijn De Nachten Lang De liedjes van Jaap Valkhoff () worden, tientallen jaren nadat ze zijn geschreven, nog steeds door jong en oud, bekend en.
 4. Dilar says:
  In ‘t diepe water, ver van de haven, In die novembernacht, voor twintig jaar, Door ‘t brakke water is hij begraven, Maar als ik nog even wacht, zien wij elkaar. Toen ging de zee zo tekeer in een razend verweer, Ongestraft slaat niemand haar neer. Nu jaren later hier paarden draven, Zie ik de hand en macht van onze Heer.
 5. Dairr says:
  O que outras pessoas estão dizendo Print out horse body parts, paint, cut out, assemble & add googly eyes. surprise chick in an egg via Kroger's Kindergarten lacing hen and chicks activity with a free printable pattern via The Handmade Adventures of Captain Crafty cardboard barn craft for kids via Penelope Dullaghan cute horse craft for kids via Learn.
 6. Dilar says:
  View credits, reviews, tracks and shop for the Vinyl release of Liedjes Uit De Goede Oude Tijd on Discogs/5(3).
 7. Minos says:
  Graag zou ik in het bezit komen van de bladmuziek van: Ik zie de haven al, van Accordeonist, componist Jaap Valkhof. Bij voorbaat hartelijk dank. Liedjes. Gedichten Langs de maas. Ik zie de haven al. Voor eigen gebruik want ik ben melodie vergeten. Mensen, wat zou ik daar blij van worden.
 8. Grozilkree says:
  Start programma's waar en wanneer je maar wilt op NPO Start. Met NPO Start Plus kijk je zonder reclame alle afleveringen van je favorieten Nederlandse series.
 9. Zulkile says:
  Oct 16,  · Een 5tal cd's met de artiesten van toen en vele liedjes van "toen" Heerlijke meezingers, mee-nuerien en mee-deinen met de klanken van de zee. Hoewel het inderdaad zeemansliedjes zijn en smartlappen.. staan er maar weinig echte shantie's op, maar die staan weer op andere cd's.4/5(1).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *